top of page

Coaching & Mentoring

Coaching

Coaching er et værktøj.

Det er teknikker og metoder til at opdage og udfolde klientens præstation og potentiale.

Det handler om at hjælper mennesker med at finde vej fra hvor de er, til der hvor de gerne vil hen.

 

Coaching indeholder ingen budskaber og forsøger at forholde sig neutral ved ikke at forholde sig til rigtig eller forkert men at arbejde på klientens præmisser.

 

Coaching er ikke terapi, rådgivning eller mentoring. Der fokuseres på nutiden og fremtiden men ikke fortiden.

 

Coaching tilbyder en ramme til at kunne skabe rum for refleksion, der kan igangsætte nye indsigter og viden. Dette gøres via spørgsmål og det er dig, som klienten, der har svarene og derefter skal ud og handle på dem.

Det er, dig der kender sandheden og det er dig der sætter målet > Du er eksperten i dit liv.

 

Min opgave som coach er at hjælpe dig med at finde de svar du har brug for til at kunne leve det liv du ønsker.

Via de forskellige teknikker og værktøjer går vi på opdagelse og får udfoldet dine potentialer og får styrken ud! 

Muslingskaller
"Når du får indsigt i og viden omkring din væren i verden, kan du møde op til dit liv på en mere bevidst og afklaret måde".
Malene summer stougaard foran en dør
"Åben døren til forandring & 
 kom tættere på det liv du ønsker"

Mentoring

Mentoring giver mulighed for at sætte egne erfaringer, oplevelser og viden i spil.

Dette er med til at give et godt grundlag for at kunne skabe en fælles forståelse.

 

Mentoring skaber mulighed for at hjælpe andre med at igangsætte deres udviklingsproces fordi mentoren selv har gået vejen. Dette bidrager med en erfaring og baggrund, der gør, at mentor kan genkende de processer klienten går igennem.

Mentoring kan derfor fungere som værende enormt støttende og motiverende.

 

Mentoring tillader også, at jeg kan benytte en mere rådgivende funktion. Her kan jeg bidrage med min viden omkring det at være madmentor og inddrage coaching til at hjælpe med at skabe indsigt i dine mønstre og det der begrænser dig i at leve det liv du ønsker.

Madmentor

Som madmentor arbejder man med psykologien bag sundhed, vægttab og forstyrrede spisemønstre. Der kigger man på helheden og kombinerer forskellige metoder og teknikker så som; coaching, mentoring, krops- og kostterapeutiske indenfor psykologi- og sundhedsområdet. 

Madmentoruddannelsens teoretiske fundament hviler på kognitiv adfærdsterapi, narrativ psykologi, systemisk tænkning, Acceptance and commitment therapy (ACT) og compassion fokuseret terapi.

Som madmentor arbejder jeg med: 

Forskellige former for forstyrret spisning, overspisning, restriktiv spisning, følelsesmæssig spisning, kropsopfattelse, kropsfokus, kontrol, skam, følelsesregulering mm.

 

Vi kan igennem mange år have optaget forskellige madregler og syn på det at være sund. Det kan have medført adskillige forsøg på diverse slankekure eller spiseretninger med restriktioner overfor bestemte madvarer, som kan have ført til over- eller underspisning.

Det kan give en stor splittelse at være i disse modsatrettede behov og følelser. Som madmentor kan jeg hjælpe med at få skabt et mere balanceret spisemønster og forhold til mad, krop og sig selv.

Jeg arbejder med dig og din viden, din verden og din historie for at hjælpe med at få belyst din indre viden og få styrken ud, så du kan skabe strategier, der er støttende for dig og dit spisemønster, kropsopfattelse og selvbillede.

 

Jeg genkender selv det at have et forstyrret forhold til mad og føle mig adskilt mellem krop og hoved. Jeg har selv gået en masse tunge skridt for at få mere balance og frihed i mit liv.

Dette gør mig i stand til at kunne skabe en tryg og udviklende ramme hvor du også kan gøre det samme.

Lad mig hjælpe til at styrke dig i at være nysgerrig og undersøgende omkring dig selv og de udfordringer, du nu måtte ønske hjælp til.

Tag handling ved at kontakte mig til en gratis uforpligtende snak om et forløb.

Sti i naturen

Tak jeg vender tilbage hurtigst muligt

bottom of page