top of page

STYRKOUT

Hvorfor vælge STYRKOUT >

Fordi jeg tror på, at vi har ALT den styrke i os som vi skal bruge!

 

Styrke har altid være et enormt værdifuldt ord for mig. Styrke er mange ting og kan have forskellig betydning for os hver især. For mig rummer styrke selvtillid, handlekraft, kontakt til mig selv ved at lytte til min krop, sind & sjæl, ro, indsigt, viden, balance, rummelighed, forståelse og meget mere.

Det handler både om fysisk og mentalt styrke, der spiller sammen for at kunne igangsætte og udføre det man har brug for. 

 

Hos STYRKOUT arbejder jeg med den tilgang, at vi har alt den styrke i os som vi skal bruge. Det betyder, at styrken er i din kerne! Der hvor jeg kommer ind i billedet, er ved at hjælpe dig med at aktivere den. Få den frem i lyset, i alle dens forskellige former, så du kan bruge din styrke.

Derfor STYRKOUT > Fordi styrken skal ud 

Som coach kan jeg hjælpe med at skabe rum for at bevidstgøre betydningsfulde indsigter, der kan give adgang til styrken, så du kan aktivere den. Dermed bliver styrken til handlekraft, der kan bruges til at foretage valg - bevidste valg, der kan fremme udvikling og skabe de ønskede positive forandringer henimod det liv, som du virkelig ønsker at leve.

Lad mig hjælpe ved at sætte en ramme, der kan strukturere og skabe overblik, så DU kan udfolde dig.

Om du er her for at styrke dig selv, dit selvværd, dit liv, din sundhed, dit vægttab, dine madvaner, dine værdier, dine relationer, din karriere, din virksomhed eller noget helt andet, så tag handling i dag og kontakt mig omkring et forløb. 

Malene summer stougaard, styrkout coach

Min mission:

”At hjælpe med at få styrken ud, så den kan bruges”.

Mit Motto:

”Du har alt den styrke i dig, som du skal bruge”.

Fordi jeg tror på, at vi alle er fyldt med ressourcer og igennem coaching og mentoring, kan jeg hjælpe dig med at få din styrke aktiveret.

Der kan være brug for en mere struktureret tilgang til at opnå ens ønsker og mål i livet, så du kan opnå den glæde, tilfredshed, frihed, balance eller mening med livet som du nu ønsker.

Make a wish
"Sæt handling bag dine ønsker" 
Tegnebræt 114 kopi_3x.png

Værdier hos STYRKOUT

Styrke – For mig betyder det at praktisere mit budskab om at ”Du har alt den styrke i dig, som du skal bruge”. Ved at fokusere på ressourcer, muligheder og se styrken i mennesker.

Autentisk – For mig betyder det at være oprigtig, ærlig og ægte. At min kommunikation er åben, tydelig og at jeg arbejder synligt.

Troværdig – For mig betyder det at være tillidvækkende, åben og have arbejdet dybdegående med mig selv for at kunne genkende de udviklingsprocesser mine klienter vil møde.

Ansvarlig – For mig betyder det at være professionel, pålidelig og kvalitetsorienteret. At holde mig selv i gang ved at være opdateret på ny viden, metoder, samt at arbejde med egen udvikling. Jeg tager mit ansvar omkring at arbejde med mennesker og blive givet tillid meget alvorligt og behandler dette med stor respekt.

Rummelig – For mig betyder det at være nysgerrig, anerkendende og respektfuld. At give plads til, at klienten kan føle sig set, hørt og forstået ved at skabe et åbent rum, der giver mulighed for refleksion til indsigt og udvikling.

Engageret – For mig betyder det at være nærværende, motiverende og støttende. At møde op med positiv og god energi og kan sætte en tryg ramme, mine klienter kan læne sig ind i.

Styrkout notesbog
Hyacint med STYRKOUT logo
clay banks med STYRKOUT logo
bottom of page