top of page

Malene Summer Stougaard

Malene summer stougaard, Coach & madmentor
pablo-merchan-montes-oHzns3Npl90-unsplash.jpg
MSS fodskridt med hvid ramme.jpg
“Whatever choice
you make, makes you”

Mit navn er Malene Summer Stougaard
Jeg tror på, at vi alle er fyldt med ressourcer og styrken til at aktivere disse.
Jeg har altid været optaget af personlig udvikling og været nysgerrig på at lære mere om mig selv og baggrunden for mine tanker, følelser og handlinger.

Jeg har selv haft udfordringer med et forstyrret forhold til mad, overvægt, kontrol, følelseshåndtering og har gået mange tunge udviklingsskridt på min vej. Det har givet mig en masse redskaber og personlig erfaring omkring at ændre vaner og tilegne mig et mere støttende mindset.

Da jeg for alvor inviterede coaching og mentoring ind i mit liv og brugte det bevidst til at arbejde med mig selv, har det hjulpet mig til større indsigt i mit liv, mine mønstre og handlegrundlag.
Det har forandret mit liv!
Det har givet mig større tilfredshed, mening og livsglæde, fordi jeg nu er mere bevidst om de valg, jeg træffer og lever et liv, hvor mine værdier kommer i spil.

Nu er min passion at hjælpe andre ved at gøre personlig udvikling mere håndgribeligt og styrke menneskers tro på, at de har alt den styrke i sig som de skal bruge til at leve deres bedste liv og være det menneske, der bringer dem mest livsglæde.

Jeg er derudover uddannet pædagog og det har givet mig en masse forskellige brugbare kompetencer samt bidraget til en stor forståelse omkring hvad det vil sige at arbejde med mennesker. Det ansvar tager jeg meget seriøst.
Det er det fineste at få tillid fra andre mennesker. Den tillid vil jeg ære, ved at gøre mit bedste for at skabe et trygt rum, hvor der er plads til sårbarhed og rummelighed til at kunne være med det der kommer. Hvor du kan føle dig set, hørt og forstået og hvor du kan være dig.

At arbejde med sig selv er hårdt arbejde men du skal vide, at jeg er her med dig og du står ikke med ansvaret alene. Jeg kan ikke udføre arbejdet for dig men jeg kan hjælpe, støtte og guide dig ved at igangsætte refleksion til indsigt, skabe overblik og struktur, så vi kan finde frem til de redskaber, der kan hjælpe dig med at opnå dine personlige mål. 

For at kvalificerer mig til at kunne arbejde med coaching og mentoring overfor andre, er jeg certificeret coach & madmentor. Dette gør, at du igennem et forløb med mig vil få kvalitet og viden, der bygger på andet end mine egne erfaringer. Jeg benytter mig af professionelle metoder & teori opnået igennem mine uddannelser.  

Husk at: ”Du har alt den styrke i dig, som du skal bruge”.

Lad mig hjælpe dig med at bygge den bro fra der hvor du er nu, til der hvor du gerne vil hen, og lad os sammen få STYRKEN ud!
Start din udviklingsrejse i dag og send mig en besked, så ringer jeg dig op til en gratis uforpligtende samtale. 

Relevant uddannelse, kurser & certifikater:

 

Coach - 2022

Ved Sofia Manning

Sofia Manning

Coaching og konflikthåndtering - 2021

Ved Sofia Manning i samarbejde med

Copenhagen Business Academy 

  

Madmentor - 2021

Ved Marie Steenberger

Marie Steenberger

 

Pædagog - 2013

UCC Professionshøjskole

 - Praktikvejleder 2016

 - Inklusionsvejleder 2020 

Malene summer stougaard ved stranden
bottom of page